Strategie, webdesign & online marketing

Start met een gratis sessie.

Soms is het lastig te bepalen wat je moet doen en voor wie je moet kiezen en waarom. Dat begrijpen we helemaal.

Ontvang daarom jouw gratis website-strategiesessie.

Heeft jouw bedrijf of organisatie maandelijks meer dan 350 euro marketingbudget dan bespreken we graag jouw conversiedoelen. We bedenken diverse strategieën om jouw (online) verkopen of contactmomenten sterk te verhogen voor het budget wat jij kunt besteden.

(Een sessie is vrijblijvend en kost elders al snel €150,- tot €350,- en wordt dan doorgerekend in de opstartkosten.)

Online marketing en webdesignbureau’s er zijn er zoveel. Het gaat er om wat het voor jou betekent en oplevert. De juiste bezoekers aantrekken en een slim ingerichte website zijn de belangrijke basisingrediënten voor een succesvolle online strategie.

  • Een hogere conversie?
  • Meer potentiële klanten (leadgeneratie)?
  • Meer websitebezoekers?
  • Een grotere naamsbekendheid?
  • Een nieuwe product of dienst lanceren?
  • Een beter webdesign dat wél scoort?

..dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Voor wie wij werken

We werken voor ambitieuze kleine MKB-ers tot aan internationaal opererende bedrijven. De meeste bedrijven willen vooral een vast contactpersoon die steeds bekijkt wat online het beste voor ze is en het daarna ook uitvoert. We groeien zo met jou mee en andersom. Je geeft ons het budget en we zorgen dat je daar het maximale voor krijgt. Een aantal klanten waar wij voor werken:

Autokan
Greenart Production
AF
Hero
amdi
MB Bedrijvenpark
Lanting Reizen
SLW
GH
Kingsland
Pitfest
Herbers
aluflex
hr
Financial Lease MKB

Onze populairste diensten voor het MKB

Online marketing in onderdelen

Hou je van details en wil je meer uitleg wat exact de diensten inhouden? Dan gaan even de diepte in met conversie optimalisatie (CRO), online strategie en coaching, Google Shopping, lead generatie, Facebook adverteren en adverteren via Google (SEA), content creatie met drones, video, foto en tekst, of de online marketing mix van alle diensten en ga zo maar door. Gewoon een afspraak maken, dan leggen we je alles haarfijn uit.

Voor uitgebreide weboplossingen en ontwikkelen van apps, logo ontwerp, huistijlen, workshops werken wij met partners. Zie ons vooral als de partij die je in de hand neemt om jouw website of webshop te verbeteren en online heel actief wordt om meer omzet te maken.

Populaire dienst?

Met name re-designs, online strategie en conversie optimalisatie daar lopen we warm voor. Eigenlijk is dat de basis van ons werk. Vanuit hier hebben we gemerkt dat we online marketing en scoren behapbaar en dus betaalbaar voor het MKB kunnen maken. We bieden de diensten dan ook aan in overzichtelijke online marketing pakketten

White label

De diepte in, dus echt ergens in vastbijten doen we ook white-label. Zo kunnen marketing- en communicatiebedrijven een stuk expertise toevoegen zonder iemand daarvoor aan te nemen. 

Levert jouw website extra omzet op?

Jouw site kan nog zo mooi ogen, als het geen omzet oplevert dan heb je er niets aan.

Soms is de site totaal niet vindbaar of de informatie op de site is gewoon niet duidelijk, niet overtuigend of niet relevant. We werken aan websites van klanten waarvan je op het eerste oog zou zeggen “mwoa…”, maar toch scoren ze! 

Uiteraard wil het oog ook wat. Ook is het advies voor deze klant om op termijn het ontwerp aan te passen op wat ze willen uitstralen. Vraag je altijd af of een nieuwe site gelijk de beste investering is. Soms kun je beter een jaar lang jouw basis goed opbouwen en daarna verder uitbouwen.

Escape Room Portfolio

We gaan verder dan waar de meeste webdesigners ophouden. Wil je scoren dan moet alles kloppen. De bezoekers op de site moeten hun doel kunnen behalen, het ontwerp moet prikkelend zijn (website redesign) . De ‘Call-to-Action’ op de juiste plaats en de online marketing campagnes op de juist manier zijn ingericht.

Website laten bouwen?

Uiteraard kun je bij ons terecht voor een nieuwe website (met name WordPress, WooCommerce en Shopify is ons ding. De meeste bedrijven kiezen voor een mix van diensten.

Wekelijks werken we jouw site bij, optimaliseren pagina’s voor een betere vindbaarheid in Google. Verbeteren we de structuur en effectiviteit van de pagina’s voor jouw bezoekers.

We starten hoe dan ook altijd wel met een goede strategiesessie. Niet eerst bouwen en dan later bijsturen.

(Een sessie is vrijblijvend en kost elders al snel €150,- tot €350,- en wordt dan doorgerekend in de opstartkosten.)

Amibiteuze MKB-ers en startups

De meeste klanten die we bedienen kun je scharen in het MKB segment. Online marketing is een breed begrip. Wat we letterlijk doen is websites verbeteren en online marketing campagnes optimaliseren voor MKB bedrijven in de regio Emmen, Stadskanaal, Assen en Groningen. Uiteraard hebben we een aantal hele leuke klanten buiten deze regio.

Wakkerschudden

We werken dan veelal op afstand want ons motto is veel en snel schakelen. Elke opdracht begint in ieder geval met een verfrissend intake. We schudden de boel even wakker, kijken naar de doelgroep van de klant en wie er op dat moment naar de site toegetrokken worden. Je neemt contact op met ons, we doen een intake en gaan we op basis van de behoefte en het budget voor je aan de slag.

Voor drukwerk, belettering ben je niet bij ons aan het juiste adres. Dit is echt werk voor een (full-service) reclamebureau en daar zijn er in de regio Stadskanaal, Emmen, Assen een aantal goede partijen voor te vinden.  Daar werken we ook prettig mee samen.

Wij gaan de diepte in als je online meer omzet wilt.Voor een goed redesign van jouw website wél. Voor een compleet nieuwe site zetten we onszelf op de juiste plaats en daar haken de juiste experts ook weer bij aan.

Sluit Menu