Ons werk

Online marketing wordt nog beter als je eerst met een slimme internet strategie start en vervolgens ook een sterk design kunt presenteren. Webdesign gaat verder dan een aansprekend ontwerp. Het moet intuïtief zijn, gebruiksvriendelijk en het liefst bijdragen aan het bouwen van een merk.

We houden strategiesessies, ontwerpen en bouwen websites en webwinkels, verzorgen de online marketing en houden je scherp als je denkt dat ons werk gedaan is. We zijn laagdrempelig en werken graag voor gedreven en ambitieuze MKB bedrijven.

Een kleine greep uit onze portfolio

D-TEC trailers

Momenteel wordt er gewerkt aan een nieuwe online strategie met bijbehorende design passend bij het imago en ambities van deze Nederlandse trailerproducent. Het innovatieve bedrijf is een van de serieuze speler in de Europese markt van trailerbouwers met een groot netwerk van dealers en servicepunten.

Wat we doen? De online strategie, het merk op de juiste wijze neerzetten, alle ontwerpen  (UX-design en UI) en nadat de developers klaar zijn blijven we optimaliseren.

Autokan

Een moderne leasemaatschappij met landelijke dekking. De bezoeker zoekt in een database van duizenden auto’s de gewenste auto en kan gelijk een leaseberekening maken en een offerte opvragen. 

Wat we doen? De strategie, dagelijks verbeteren van de vindbaarheid (SEO), het design en gebruiksvriendelijkheid, conversie optimalisatie, banners voor online marketing en veel meer.

Waterontharder Kopen

Welke waterontharder werkt echt? Wat zijn de voordelen en nadelen en wie komt thuis advies geven en gelijk installeren? Dit bedrijf groeit online.

Wat we doen? Strategisch advies, ontwerp, webdesign, waarvan ook de bouw (WordPress), dagelijks verbeteren, online marketing waaronder zoekmachine optimalisatie.

Reisbureau Lanting

We hebben met Reisbureau Lanting meegedacht aan een nieuwe strategie in een periode waar reizen niet of bijna niet mogelijk was. De nieuwe website is gericht op de toekomst met zowel zonvakanties, last-minutes en autovakanties.

Wat we doen? Strategisch advies, webdesign en een klankbord voor beslissers en medewerkers die dagelijks met de website werken of klanten te woord staan.

webdesign, online marketing, conversie optimalisatie.

Financial Lease MKB

Superstoer om vanaf dag één bij betrokken te zijn bij een fanatieke klant in de autowereld. Financial Lease MKB heeft mobiliteitsprogramma’s en autoleaseoplossingen.

Wat we doen? De strategie, alle ontwerpen, webdesign, waarvan ook de bouw (WordPress), dagelijks verbeteren, online marketing waaronder zoekmachine optimalisatie.

Vestrum Paardrijkleding

Voor deze klant bedenken we nieuwe manieren voor het bereiken van de juiste bezoekers. Zo introduceren we nieuwe merken via landingspagina’s en onderhouden we de webwinkel. De klant is erg actief op social media zoals TikTok waar een groot deel van de doelgroep zit.

Wat we doen? De strategie, WordPress website bouw, onderhoud, nieuwe bezoekers bereiken en alle vormen van marketing.

Social Media voor makelaars

Makelaar Dekker & De Vreeze

Wij verzorgen alle online marketing voor de locaties Emmen en Emmer-Compascuum. De resultaten zijn door het dak geschoten door heel actief te bouwen aan een ‘merk’ van het makelaarskantoor. Het aanbod krijgt alle aandacht met mooiere presentaties en slimmere promotieacties.

Het is een succesvolle wisselwerking waarin de opdrachtgever actief ons voorziet van alles wat er speelt bij de aankoop en verkoopactiviteiten. Wij zetten het om in berichten, advertenties en andere uitingen.

Rolsteiger webwinkel beheer

Aluflex

De wereld van rolsteigers, ladders en trappen is een vol concurrentie en groot aanbod van topmerk ASC en particulier aanbod van Alumexx. Deze klant gaat voor de aanpak van de kennis en adviserende rol. 

Wat we doen? De strategie, webwinkel bouw & beheer (Lightspeed), design en online marketing.

Strategie en social media

Gerard Hempen Keukens

Prachtige houten keukens maken ze bij Gerard Hempen en de klanten komen door heel Nederland naar de showroom voor een adviesgesprek en om inspiratie op te doen. Er wordt gewerkt aan een nieuwe site.

Wat we doen? Strategie, social media beheer, website beheer, advertenties in Regio Magazine en DVHN en diverse online marketing campagnes.

webdesign en social media beheer.

Aandeelfunding

Deze Friese start-up kun je vergelijken met Dragons’ Den waar werkkapitaal gevraagd wordt in ruil voor aandelen. Aandeelfunding is intermediair bij het koppelen van ondernemers met een goed plan en investeerders.

Wat we doen? Strategie, website- en social media beheer.

Ruitersport webwinkel online marketing.

Kingsland Superstore

Het beste voorbeeld van een basis neerzetten en eerst daar het maximale uithalen. Kingsland Superstore heeft een Afosto webwinkel laten bouwen. Wij zorgen dat de shop ook daadwerkelijk verkoop gaat genereren.

Wat we doen? De strategie, wekelijks verbeteren van de vindbaarheid (SEO), een deel van het beheer, social media en diverse design werkzaamheden.

Hero Adventures

Hero Adventures

Heb je wel eens een escape room bezocht? Dit bedrijf ontwikkelt spannende spelen die je zowel binnen als buiten kan spelen. Het is een bedrijf met superveel creativiteit, ambitieus en realistisch. Hier gaan we de komende jaren nog veel van horen.

Wat we doen? Strategie, coaching, conversie optimalisatie, online marketing en we helpen mee de site steeds beter te maken. 

bloembollen webshop design en online marketing

Greenart Production

Een grote speler in de internationale bloembollenhandel is Greenart Production. In coronatijd gingen ze in 2-3 weken live met het gehele assortiment dat ze normaal verkochten op de internationale bloemenmarkten.

Wat we doen? Bouw webshop (Shopify), beheer, onderhoud & diverse online marketing ondersteuning. 

Webshop verbeteren - Strategisch advies

Country Deco

Met Country Deco denken we vooral strategisch mee. Waar zitten de zakelijke klanten van dit merk in woonaccessoires, hoe kunnen ze de doelgroep het beste bereiken en overtuigen een zakelijke aankoop te doen bij dit bedrijf.

Creatieve Decoraties Voor Jou

Creatieve Decoraties Voor Jou

Of we met een klein budget een WooCommerce webwinkel naar een hoger plan kunnen tillen? Jazeker! De opdracht was deels strategisch en deels hands-on de shop verbeteren. Na de aanpassingen is de omzet in korte tijd aanzienlijk (!) verhoogd mede door de juiste beslissingen en fanatieke eigenaren.

Wat we gedaan hebben? Strategisch advies, de basics van online scoren overbrengen. Kleine re-design van de shop en kleine aanpassingen ten behoeve conversie optimalisatie.

Admifa

We hebben de nieuwe website gebouwd van een bekende accountant in de regio Groningen en Drenthe. Doel: Klanten informeren, herkenbaarheid (merk bouwen), internet inzetten door toegankelijker te worden naar je publiek, lange termijn strategie uitwerken en meer.

Wat we doen? Strategie, website beheer, social media en diverse (online)marketing campagnes.

Paardrijlessen

Snel een website in de lucht en jouw publiek lokaal bereiken? Voor een stal met paardrijlessen in de regio Stadskanaal hebben wij in zeer korte tijd een website ontworpen die zowel jong en oud moet aanspreken. Geïnteresseerde mensen moeten gelijk bij de juiste gegevens zijn en gemakkelijk contact kunnen opnemen.

Wat we doen? Webdesign en het aanpassen van de totale uitstraling (warm, vriendelijk, laagdrempelig en professioneel) dat zorgt voor het aantrekken van het juiste publiek.

Afspraken boeken

Voor diverse salons hebben wij WordPress websites ontwikkeld en gekoppeld met het boekingssysteem van Salonized. Een van de voorbeelden waar we de website ontwikkeld hebben met online agenda voor afspraken is voor Schoonheidssalon & Kapsalon Jula.

“KIX 360 is sterk in strategisch advies. Al in de eerste gesprekken wordt je helemaal wakker geschud. Soms denk je dat Google voor de omzet zorgt, een paar leuke Facebook berichten of een nieuwe website. Al snel komt het besef dat het slechts onderdelen zijn om meer te verkopen. Eigenlijk zijn we gaan denken als een merk. Alles moet kloppen, daar zijn we nu wel achter. Dat kan ook als een kleiner bedrijf. Eigenlijk heeft dat zelfs meer resultaat.  Het tempo en budget hebben we samen met KIX 360 bepaald. Het is prettig dat bijna alle werkzaamheden door KIX 360 uitgevoerd kunnen worden. Vooral op het gebied van design, techniek en de marketing. Het werk waar wij het meeste tegenop zaten, het vullen van de shop hebben ze uiteindelijk ook gelijk goed gedaan”.

Aluflex

De diepte in..

Autokan design

Sommige klanten gaan tegen alle regels in. Het is heerlijk om met partijen te werken die het net iets anders doen dan de rest. Als je in de markt zit van leaseauto’s moet dat ook wel. Het is een hele grote markt met ontzettend veel concurrentie met bijna onuitputtelijk budget. Je bent afhankelijk van heel veel factoren waar je geen invloed op hebt zoals: welke auto’s je kan presenteren, hoe een autodealer een foto maakt, hoe auto’s omschreven worden en andere content toevoegt wordt. Het is dan belangrijk om het net iets anders te doen, op te vallen met een uniek ontwerp, online marketing helemaal 360 graden in te zetten en steeds maar weer testen en verbeteren. Dat verzorgen we allemaal. Het is een proces zonder einde en dan kan alleen als het elke week een beetje beter wordt.

Online shopping

Soms is het van groot belang om het ijzer te smeden als het heet is. Snel schakelen en bepaalde fases overslaan die het “online gaan” vertragen. Deze webwinkel is gebouwd en gelanceerd in 2 weken. Het is in eerste instantie opgezet voor de Nederlandse en Duitse klanten. Normaal gesproken is het bijna onmogelijk om zo snel live te gaan, helemaal als je alle fases goed wilt doorlopen. Deze klant heeft ons een budget + vrijbrief gegeven en daar hebben wij het maximale uitgehaald. De klant kan in een heel kort tijdsbestek alle landen in Europa weer voorzien van prachtige Hollandse bloembollen. Vervolgens gaan we testen, verbeteren en bedenken we steeds nieuwe campagnes.

Klanten werven

Webdesign uitzendbureau
Hero Adventures Games

Resultaat, dat telt!

Er zijn legio voorbeelden van ons werk. Niet alles is zichtbaar in ‘ontwerp’. Het is de ene keer een sterke internet strategie en onderdelen en wijzigingen van bestaande ontwerpen voor diverse klanten. Daarbij ligt onze focus voornamelijk op het resultaat. Hogere percentage offertes en bestellingen, betere bezoekers, veel top-3 posities in Google, scorende marketing campagnes, merk bekendheid etcetera. We durven best te stellen dat we óók werken aan minder mooie websites die ontzettend goed scoren. Uiteindelijk is het resultaat dat echt telt. Bekijk onze portfolio.

Sluit Menu