Ons werk

Online marketing wordt nog beter als je vervolgens ook een sterk design kunt presenteren aan jouw klant. Het gaat verder dan een aansprekend ontwerp. Het moet intuïtief zijn, gebruiksvriendelijk en het liefst bijdragen aan het bouwen van een merk. Branding zoals het ook wel genoemd wordt.

Autokan design

Sommige klanten gaan tegen alle regels in. Het is heerlijk om met partijen te werken die het net iets anders doen dan de rest. Als je in de markt zit van leaseauto’s moet dat ook wel. Het is een hele grote markt met ontzettend veel concurrentie met bijna onuitputtelijk budget. Je bent afhankelijk van heel veel factoren waar je geen invloed op hebt zoals: welke auto’s je kan presenteren, hoe een autodealer een foto maakt, hoe auto’s omschreven worden en andere content toevoegt wordt. Het is dan belangrijk om het net iets anders te doen, op te vallen met een uniek ontwerp, online marketing helemaal 360 graden in te zetten en steeds maar weer testen en verbeteren. Dat verzorgen we allemaal. Het is een proces zonder einde en dan kan alleen als het elke week een beetje beter wordt.

Online shopping

Soms is het van groot belang om het ijzer te smeden als het heet is. Snel schakelen en bepaalde fases overslaan die het “online gaan” vertragen. Deze webwinkel is gebouwd en gelanceerd in 2 weken. Het is in eerste instantie opgezet voor de Nederlandse en Duitse klanten. Normaal gesproken is het bijna onmogelijk om zo snel live te gaan, helemaal als je alle fases goed wilt doorlopen. Deze klant heeft ons een budget + vrijbrief gegeven en daar hebben wij het maximale uitgehaald. De klant kan in een heel kort tijdsbestek alle landen in Europa weer voorzien van prachtige Hollandse bloembollen. Vervolgens gaan we testen, verbeteren en bedenken we steeds nieuwe campagnes.

Klanten werven

Webdesign uitzendbureau
Hero Adventures Games

Resultaat, dat telt!

Er zijn legio voorbeelden van ons werk. Het meeste is niet zichtbaar in ‘ontwerp’. Het zijn kleine onderdelen en wijzigingen van bestaande ontwerpen voor diverse klanten. Daarbij ligt onze focus voornamelijk op het resultaat. Hogere percentage offertes en bestellingen, betere bezoekers, veel top-3 posities in Google, scorende marketing campagnes, merk bekendheid etcetera. We durven best te stellen dat we werken aan minder mooie websites die ontzettend goed scoren. Uiteindelijk is het resultaat dat echt telt.

Sluit Menu