Webdesign & Online marketing op een ander niveau

Over KIX 360

Start met een gratis sessie.

Soms is het lastig te bepalen wat je moet doen en voor wie je moet kiezen en waarom. Dat begrijpen we helemaal.

Ontvang daarom jouw gratis website-strategiesessie.

Heeft jouw bedrijf of organisatie maandelijks meer dan 350 euro marketingbudget dan bespreken we graag jouw conversiedoelen. We bedenken diverse strategieën om jouw (online) verkopen of contactmomenten sterk te verhogen voor het budget wat jij kunt besteden.

(Een sessie is vrijblijvend en kost elders al snel €150,- tot €350,- en wordt dan doorgerekend in de opstartkosten.)

Scorende websites & webshops

We zijn er heilig van overtuigd dat we jouw bedrijf of organisatie interessanter en waardevoller kunnen maken. Klinkt raar? Een website of webshop bouw je nooit zonder goed plan. Je hebt een budget en je hebt een doel. Je wilt dat we jouw site beter vindbaar maken en dat het opvalt bij het juiste publiek. Dat we de juiste snaar raken. Het (online) resultaat volgt dan snel, maar is niet iets wat je in een paar dagen hard werken kan bereiken. We bedenken nieuwe manieren om een dienst of product populairder en winstgevender te maken bij het juiste publiek. 

Beslissend met ervaring en in de details

We onderscheiden ons van het gros van de webdesignbureaus en online marketingbureaus met veel kennis en ervaring in online ondernemen. Dat gaat verder dan onze online marketingdiensten. Dit komt omdat we zelf ook veel websites en webwinkels onder onze hoede hebben. We weten hoeveel moeite het kost om een site of shop echt onder de aandacht te brengen en vervolgens succesvol te maken. Het is nooit een kwestie van een mooie site of een paar duizend euro aan advertenties via Google of Facebook aanzetten.

We beheersen het spel, maar weten ook wat voor impact een investering of het maken van een bepaalde beslissing kan betekenen. Soms zijn kleine details in een website, ontwerp of campagne beslissend als het gaat om echt scoren.

Wat wij doen is vooral  in de huid kruipen van jouw klant.  De kennis van programmeren, ontwerpen of (online) marketing kan nog zo groot zijn, als je de juiste behoefte van de opdrachtgever en eindgebruiker niet goed kan vertalen is écht scoren heel erg moeilijk. 

Greenart ProductionDhr. Stins en Dhr. Brinkman
Read More
De bloemen- en bloembollenmarkt staat op zijn kop. Alles moet anders, onze werkwijze ook. Wij zijn binnen 2 weken live gegaan met een professionele internationale webshop en verkopen nu onze bloembollen online door heel Europa.
Autokan.nlR. Geerts
Read More
We zijn een nieuwe maar concurrerende speler in de markt van financial leaseauto's. Dagelijks werkt KIX360 aan onze website en online marketing activiteiten met een aantal heldere doelstellingen. We werken een (online) marketingplanning uit en bedenken conversieverhogende campagnes.
Herbers RealisatieH. Herbers
Read More
Onze projecten te maken met kunststof kozijnen en (ver)bouw heeft meer ondersteuning nodig van beeld en verhaal. KIX 360 helpt ons het bedrijf steeds beter te presenteren en te promoten.
Admifa Accountants & AdviseursB. Schulte
Read More
Wij zijn een groeitraject aangegaan en willen elk kwartaal een aantal doelen bereiken. KIX 360 zorgt dat we onze focus niet verliezen en zijn een echte stok achter de deur. Ze zorgen dat we vacatures gevuld krijgen en onze naam in de regio nog sterker wordt.
Previous
Next
Olga
Rene
Hein

Ons team is klein en kenmerkt zich met veel zeer ervaring in ieders vakgebied. Eigenlijk kun je best stellen dat we een ‘senior clubje’ zijn met jeugdig enthousiasme. Als klant is jouw contactpersoon Olga, René of Hein.

Sidekick

We merken bij veel bedrijven en organisaties dat de opdrachtgever niet op dezelfde frequentie zit als de webbouwer of marketeer en andersom. We horen vaak: “Ik betaal maandelijks zoveel geld aan bedrijf X, geen idee wat ze doen en of het mij iets oplevert”. De andere partij zegt “De opdrachtgever luistert niet en volgt zijn eigen pad. Als ik moet wachten op een compromis dan komt het nooit af”. We merken dat er soms behoefte is aan een echte sidekick. Iets meer autoriteit misschien. Iemand die de organisatie kent en af en toe aanschuift en met kostenbesparende of winstverhogende tips komt, het concretiseert en vervolgens realiseert. 

De wereld bestaat uit duizenden ontwerpers, programmeurs en marketeers, maar wie ga je selecteren? Je vraagt je af: Wie zorgt er echt voor die extra omzet? Wie weet wat er belangrijk is voor jou als organisatie? Wie springt in de bres voor jouw doelgroep?  Snappen ze mijn verdienmodel? Wie denkt als een ondernemer en kan de vertaalslag maken naar de technische specialisten? Juist, KIX 360. Jouw sidekick.

Uut Troapel

KIX 360 is een online marketingbureau uit Ter Apel (regio Emmen en Stadskanaal). We werken landelijk en worden blij van online scoren. Dat geeft ons een kick. Elk jaar leiden we studenten in de regio op.  Wil je eens kennis maken?

SBB-erkend-leerbedrijf

Behapbaar en korte slagen maken

We zetten ons team en netwerk van specialisten in om jouw website, webshop of campagne te maken of te verbeteren. Hiervoor hebben we een aantal interessante webdesign en online marketing diensten ontwikkeld.

Elke week een stapje beter

Voor veel bedrijven werken we dan ook op wekelijkse basis aan de website, webshop, Google Ads campagnes of social media. Door op wekelijkse basis te werken is scoren ook weggelegd voor de MKB-er.

We hebben het vermogen, de kennis  en levend bewijs om bedrijven zelfs met een factor 15 te laten groeien. Van amper 100.000 euro omzet naar een strategie waar na een paar jaar 1.500.000 euro omzet online gegenereerd wordt. Zelfs zonder dat er gelijk veel personeel bij hoeft. Tijdens een gesprek vertellen we graag meer over dit soort interessante cases. Wedden dat het inspireert!?

Sluit Menu