Wij maken content

Meer diepgang

Wil je producten promoten, een actie of een beurs onder de aandacht brengen of jouw bedrijf meer als een merk neerzetten? De inhoud is zeer bepalend. Google vindt het ook erg prettig als jouw site of shop iets te bieden heeft.

Wil je knallen op social media? Beter gevonden worden in de zoekmachines? Jouw bezoekers overtuigen met wat jij allemaal kan of te bieden hebt? Maak dan meer content! 

Marketing campagnes bedenken en uitwerken is leuk, een site verbeteren of social media actief inzetten ook. Hiervoor zijn er heel veel foto’s nodig, videomateriaal, telkens nieuwtjes, klantreacties en ga zo maar door. Stap voor stap ga je steeds verder de diepte in. Steeds meer heb je jouw bezoeker en zoekmachines meer te bieden. 

We weten als geen ander dat het erg veel werk is om steeds maar weer met nieuwe content op de proppen te komen. Meestal gaat dit een paar maanden heel goed en daarna komt de klad erin. Steeds moet je achter de mensen aan om een foto te regelen, een reactie te krijgen laat staan een leuk verhaal dat je kunt gebruiken voor jouw promotie. Gelukkig kan je heel veel zaken ook aan ons en onze partners uitbesteden. 

Foto's, video & content van klanten

Heb je geen tijd of niet de mogelijkheden om veel goede foto’s of video’s op klantlocaties te maken? Geef ons een lijst van klanten waar jij mooie producten hebt geleverd en wij zorgen dat je veel nieuwe beelden en verhalen hebt voor de website, shop of social media. Laat ons het werk doen vanaf €185,- per 5 klanten. 5 klanten is niet 5 foto’s maar legio fotomateriaal, video, teksten, en objectieve feedback om nog beter te worden.

Dronebeelden

Presenteer jouw wagenpark, winkel, showroom of terrein spectaculair aan jouw (potentiële) klanten.  Je kunt de video’s voor allerlei doeleinden gebruiken zoals op Facebook, Youtube, jouw website, beur en meer. Dit kan al voor €350,- voor een < 1 minuut bewerkte film op eigen terrein of showroom in ons werkgebied. Indien gewenst kunnen we het ook extra professioneel aanpakken met voice-over, effect en meer.

Productfotografie

Foto’s zijn ontzettend belangrijk om mensen te overtuigen, producten duidelijker te presenteren en meer te verkopen. Van een sessie van een dag waarin we foto’s maken op een locatie tot aan het bewerken van bestaande foto’s. 

Interviews

Voor de dienstensector is dit een hele interessant manier van content maken. Heb jij jouw klanten wel eens geïnterviewd? Wat komt daar veel interessante feedback uit. We vragen jouw klanten om hun mening te geven, tips en verbeteringen door te geven. Of we vragen hoe het werkproces verloopt en waarom ze jullie zouden aanbevelen. 

Promotiemateriaal

Van flyers, advertenties, nieuwsbrieven, beursstands tot digitale banners. We doen veel zelf of werken samen met creatieve mensen die onze klanten ondersteunen met het maken van dingen met jouw naam, product of dienst erop.

Blijf voeden

Met name re-designs, online strategie en conversie optimalisatie daar lopen we warm voor. We bouwen ook sites en shops, maar dan als onderdeel van een uitgewerkte strategie. We hebben gemerkt dat we betere resultaten behalen als we telkens gevoed worden met informatie uit jouw markt, klantenkring en organisatie. Zonder die voeding gaat het niet werken.

Hoe werkt het?

Neem contact op en we bellen of mailen over jouw plannen. Heb je nog niet echt een idee dan smeden wij de plannen samen.

Deze diensten doen we deels zelf of samen met onze partners. Het is een verlengde van onze mix van online marketingdiensten. Daar gaat het om steeds maar weer online presteren. Hiervoor is veel informatie, beeldmateriaal of content nodig. Allemaal diensten die vaak bij de klant niet altijd al in bezig zijn. Het maken kost ook vaak veel te veel geld en vergeet niet dat het bewerken van foto’s, teksten en video veel werk is. Daarom zijn wij er voor jou. Ook wij hebben profijt van steeds nieuwe content en als je wilt genereren wij die voor jou!

Terug naar online marketing diensten

Sluit Menu