Hoe kom ik hoger in Google in regio Emmen?

Online marketing en specifieker zoekmachine Optimalisatie (SEO) kun je ook heel lokaal maken. Voor MKB bedrijven is dat heel interessant. Wij helpen bijvoorbeeld graag ondernemers in de regio Emmen omdat wij in dit gebied zeer actief zijn. Ons kantoor is gevestigd in Ter Apel en onze klanten zitten in de regio Emmen en Stadskanaal.

Beter vindbaar worden in de regio Emmen

Volgens Google hebben 20% van alle zoekopdrachten betrekking op een locatie. Het belang van een goede lokale zoekmachine-strategie kunnen we niet onderschatten. Lokaal zoeken wordt steeds belangrijker. Dit wordt nog meer bevestigd wanneer we er rekening mee gaan houden dat mobiele zoekopdrachten een nog grotere sprong gaan nemen.

Momenteel hebben 40 tot 50% van de mobiele zoekopdrachten betrekking op een locatie. Eigenlijk is de reden dat je op deze pagina terecht gekomen bent ook een voorbeeld van lokale online marketing en in dit geval regio Emmen! Dit lijkt heel eenvoudig, maar er komt meer bij kijken dan een leuke pagina met tekst aanmaken.

Een voorbeeld van lokale marketing: Dienstenbedrijf WyPro heeft een vestiging in Stadskanaal en Assen. Er staan jaarlijks diverse vacatures open die steeds lastiger in te vullen zijn. De medewerkers moeten steeds meer in omliggende regio’s gevonden worden. Wij helpen je mee om dan lokaal voet aan de grond te krijgen, online dan. Jij kopt het in. Het gaat er om dat we doelgroepen gaan herkennen die je wilt aanspreken. Voor elke doelgroep geldt een andere benadering. Door lokaal beter vindbaar te worden op verschillende manieren en via verschillende platforms kunnen we ervoor zorgen dat die ene kandidaat in Emmen, Nieuw-Weerdinge, Erica, Klazienaveen of bijvoorbeeld Emmer-Compascuum wel aangesproken wordt en overgaat tot actie. 

Online marketing resultaat verhogen in regio Emmen

Lokaal adverteren is uiteraard een mogelijkheid. Dit kan bijvoorbeeld via Google Ads wat we zoekmachine adverteren (SEA) noemen. We adviseren om wel eerst de basis te verbeteren.

We starten eerst de website via conversie optimalisatie (CRO)  zodat elk bezoek veel meer rendement oplevert bijvoorbeeld klanten. Wat bijna hand in hand gaat met de website verbeteren is zoekmachine optimalisatie (SEO). Met SEO verbeteren we eerst structuur en opbouw van de website, teksten, creëren nieuwe pagina’s en zorgen we dat ook externe factoren invloed krijgen op de gratis resultaten in Google en Bing.

website maken emmen stadskanaal

Website laten maken?

We starten zeker niet gelijk met het maken van een nieuwe website. In veel gevallen gaan we eerst uitbouwen waarmee we als eerste resultaat mee kunnen behalen. Het is wel belangrijk dat de basis van de website of webwinkel wel in orde is. We kunnen dit vrij snel voor je uitzoeken en waar mogelijk verbeteren. Met de websites en webshops gebouwd in WordPress, Woocommerce, Magento, Shopify, SEOshop, MijnWebwinkel, WebsiteBaker kunnen we in de basis prima mee uit de voeten.  

Beste start voor Online Marketing

Wil je een constante stroom aan relevante bezoekers uit Emmen of de regio rondom Emmen dan is het belangrijk om lokaal beter vindbaar te worden en hoger in de zoekresultaten te komen. Ons internet marketing bureau richt zich op de doelgroepen die relevant zijn. Eenmaal op de site worden de bezoeker de juiste richting gestuurd.

website bouwen of verbeteren Emmen Stadskanaal

SEO, SEA of CRO? We leggen je het graag uit

We adviseren je bij een betere vindbaarheid in de regio Emmen alle drie de invalshoeken serieus te nemen en de juiste volgorde te hanteren. Daarvoor hebben we de Online Marketing Mix voor gelanceerd.

Binnen deze mix van diensten zit ook website en social media beheer. Wij zijn ervan overtuigd dat de juiste mix voor een hoger resultaat zorgt. 

Wil je hierover meer informatie dan kun je altijd een vrijblijvende afspraak met ons inplannen. We zitten immers om de hoek en werken voor meer bedrijven in deze regio.

 

Sluit Menu