Strategie, webdesign & online marketing

Start met een gratis sessie.

Soms is het lastig te bepalen wat je moet doen en voor wie je moet kiezen en waarom. Dat begrijpen we helemaal.

Ontvang daarom jouw gratis website-strategiesessie.

Heeft jouw bedrijf of organisatie maandelijks meer dan 350 euro marketingbudget dan bespreken we graag jouw conversiedoelen. We bedenken diverse strategieën om jouw (online) verkopen of contactmomenten sterk te verhogen voor het budget wat jij kunt besteden.

(Een sessie is vrijblijvend en kost elders al snel €150,- tot €350,- en wordt dan doorgerekend in de opstartkosten.)

Webdesign en online marketing bureau’s er zijn er zoveel. Logisch als tegenwoordig heel veel online afspeelt. Jij wilt er ook mee bezig? Het gaat er om wat het voor jou betekent en oplevert. De juiste bezoekers aantrekken en een slim ingerichte website zijn de belangrijke basisingrediënten voor een succesvolle online strategie.

Je klopt bij KIX 360 aan voor..

  • Een hogere conversie (van kliks klanten maken)
  • Meer bezoekers of potentiële klanten via reclame, social media en zoekmachines (leadgeneratie)
  • Een website of webshop verbeteren of bouwen
  • Een (PHP) applicatie bouwen
  • Een grotere naamsbekendheid?
  • Een nieuwe product of dienst lanceren?
  • Een beter webdesign dat wél scoort?
  • Als je een merk wilt maken van jouw bedrijf
  • Het werken met een klein bureau met heel veel aantoonbare kennis en ervaring

..dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Voor wie wij werken

We werken voor ambitieuze kleine MKB-ers tot aan internationaal opererende bedrijven. De meeste bedrijven willen vooral een vast contactpersoon die steeds bekijkt wat online het beste voor ze is en het daarna ook uitvoert. We groeien zo met jou mee en andersom. Je geeft ons het budget en we zorgen dat je daar het maximale voor krijgt. Een aantal klanten waar wij voor werken:

Admifa Accountants
D-TEC logo
Le Beauty Parfaite
renault_herbers_logo_2021[7585]
travelxl-lanting-zpijl-zwart-web
Bedrijvenpark MB
Aandeelfunding webdesign
airhome-logo
Story webshop webdesign
Social Media Visuals
UX design - Digital Strategy - Care for Your body
Greenart Production webshop strategie design
Hero Adventures Marketing
KingslandSuperstore_logo
Marketing Keukens
financialleasemkb_logo2
Strategie Webwinkel
aluflex_logo

Van strategie en bedenken naar realisatie en weer verbeteren

Hou je van details en wil je meer uitleg wat exact de diensten inhouden? Dan gaan even de diepte in met conversie optimalisatie (CRO), online strategie en coaching, Google Shopping, lead generatie, Facebook adverteren en adverteren via Google (SEA), content creatie met video, foto en tekst, of de online marketing mix met het beste van diverse diensten. Leg aan ons uit wat je wilt, maak een een afspraak en bepalen samen wat de beste aanpak gaat zijn.

Strategie

Wij helpen met name MKB bedrijven groeien met sterke slimme strategieën. Wij denken mee over de beste manier van een merk bouwen ‘online’.  Soms kun je vol inzetten op social media of lokale optimalisatie in Google. De andere keer het verbeteren van jouw website of webwinkel de beste resultaten genereren. De andere keer is het een mix van factoren.

We geven handvatten om zelf de site, verkoop of marketing te verbeteren of wij helpen je daarbij.

Bouwen of verbeteren

We bouwen en verbeteren websites en webshops met als doel door te groeien naar een fase waarin je alles kan automatiseren en waar nodig op maat kan maken.

We werken dagelijks met WordPress, WooCommerce, Lightspeed en Shopify.

We hebben een team van programmeurs met veel ervaring op het gebied van het bouwen van website, webwinkels, applicaties zoals offertesystemen of CRM systemen. 

Marketing

KIX 360 bouwt graag merken. Een merk is herkenbaar en het publiek weet wat ze van jou kunnen verwachten. Jouw huisstijl, site design, communicatie, offline en online advertenties en stralen eenheid uit. Ze springen eruit tussen de andere bedrijven in jouw markt.

Een onderdeel dat we goed beheersen is zoekmachine optimalisatie (SEO) en social media.

KIX 360 is vooral jouw stok achter de deur

Vanuit Ter Apel bedienen we bedrijven met 500 euro en 10.000 euro “marketingbudget” per maand. Kleine en wat grotere MKB bedrijven. Landelijk wordt gemiddeld 8-10% van het marketingbudget besteed aan marketing om te kunnen groeien. We weten uit ervaring dat het meeste gewoon weggegooid wordt omdat veel ondernemers veel te druk zijn met van alles, maar zeker geen focus hebben of iets volledig durven uitbesteden. De bedrijven die ons inschakelen willen graag echt kennis en ervaring in huis, een direct benadering, geen moeilijke communicatie en vooral een stok achter de deur. Wij zitten jou achter de broek aan als je zelf bezig wilt gaan met de site, shop of marketing of je legt het gewoon bij ons neer. Hoe dan ook streven we naar een gezamenlijk doel en dat is meer en beter scoren dan de periode hiervoor.

Meest gekozen

Vaak starten we met het kiezen van een goede strategie en gaan eerst kleine dingen verbeteren. Gekoppeld hieraan is een actieve promotie- campagne. 

Eigenlijk is dat de basis van ons werk. Vanuit hier hebben we gemerkt dat we online marketing en scoren behapbaar en dus betaalbaar voor het MKB kunnen maken. We bieden de diensten dan ook aan in overzichtelijke online marketing pakketten

White label

De diepte in, dus echt ergens in vastbijten doen we ook white-label. Zo kunnen marketing- en communicatiebedrijven een stuk expertise toevoegen zonder iemand daarvoor aan te nemen. 

Levert jouw website extra omzet op?

Jouw site kan nog zo mooi ogen, als het geen omzet oplevert dan heb je er niets aan.

Soms is de site totaal niet vindbaar of de informatie op de site is gewoon niet duidelijk, niet overtuigend of niet relevant. We werken aan websites van klanten waarvan je op het eerste oog zou zeggen “mwoa…”, maar toch scoren ze! 

Uiteraard wil het oog ook wat. Ook is het advies voor deze klant om op termijn het ontwerp aan te passen op wat ze willen uitstralen. Vraag je altijd af of een nieuwe site gelijk de beste investering is. Soms kun je beter een jaar lang jouw basis goed opbouwen en daarna verder uitbouwen.

Escape Room Portfolio

We gaan verder dan waar de meeste webdesigners ophouden. Wil je scoren dan moet alles kloppen. De bezoekers op de site moeten hun doel kunnen behalen, het ontwerp moet prikkelend zijn (website redesign) . De ‘Call-to-Action’ op de juiste plaats en de online marketing campagnes op de juist manier zijn ingericht.

Website laten bouwen?

Je kunt bij ons terecht voor een nieuwe website (met name WordPress, WooCommerce en Shopify zijn ons ding. De meeste bedrijven kiezen voor een mix van diensten.

Wekelijks werken we jouw site bij, optimaliseren pagina’s voor een betere vindbaarheid in Google. Verbeteren we de structuur en effectiviteit van de pagina’s voor jouw bezoekers.

We starten hoe dan ook altijd wel met een goede strategiesessie. Niet eerst bouwen en dan later bijsturen.

(Een sessie is vrijblijvend en kost elders al snel €150,- tot €350,- en wordt dan doorgerekend in de opstartkosten.)

Amibiteuze MKB-ers en startups

De meeste klanten die we bedienen kun je scharen in het MKB segment. Wat we letterlijk doen is websites verbeteren en online marketing campagnes bedenken en optimaliseren voor met name MKB bedrijven in de regio Emmen, Stadskanaal, Assen en Groningen. We bieden ook landelijke spelers en bedrijven in Duitsland. 

Wakkerschudden

We werken dan veelal op afstand want ons motto is veel en snel schakelen. Elke opdracht begint in ieder geval met een verfrissend intake. We schudden de boel even wakker, kijken naar de doelgroep van de klant en wie er op dat moment naar de site toegetrokken worden. Je neemt contact op met ons, we doen een intake en gaan we op basis van de behoefte en het budget voor je aan de slag.

Wij gaan de diepte in als je online meer omzet wilt. Voor een goed redesign van jouw website wél. Voor een compleet nieuwe site zetten we onszelf op de juiste plaats en daar haken de juiste experts ook weer bij aan.

Sluit Menu