Deze actie is verlopen. Wil je weten wat de uitslag was van alle Black Friday Campagnes die we in 2019 hebben uitgevoerd? We hebben een verslag gemaakt met onze bevindingen. 

Je wilt onze diensten wel eens uitproberen?

Als we zoveel acties bedenken voor onze klanten dan moeten we zelf natuurlijk ook met een actie op de proppen komen.. 

Iedereen kan met zijn of haar bedrijf online geld (terug) verdienen.  De lokale ondernemer, overheidsinstelling, dienstenbedrijf en uiteraard als je een product te verkopen hebt. 

Uit meer dan 20 jaar ervaring met online marketing en websites bouwen en verbeteren weten we dat online scoren geen korte termijn strategie is. Denk vooral verder dan alleen jouw eigen website. Er is ook meer dan Facebook of het aanzetten van een Google Ads campagne.

Investeer in een website en online campagnes zoals je een belangrijke fysieke locatie van een bedrijf opent. Bedenk een goede strategie, koppel doelen aan de verwachtingen en zorg dat er wekelijks iets gebeurd zoals elke dag ook op kantoor, winkel of showroom iets moet gebeuren om klanten te bedienen.

8% investeren in marketing

Wil je online een paar ton extra in het jaar verdienen reserveer dan zeker 8% voor marketing. Dat zijn cijfers die we steeds terugzien bij bedrijven die online succesvol zijn en daadwerkelijk (extra) omzet maken. 100.000 euro extra omzet kost gewoon 8.000 euro. Er zijn weinig bedrijven die medewerkers aannemen voor dit bedrag en voor zoveel extra omzet zorgen.

Nu is het voor jou lastig om te bepalen hoe die extra omzet wordt binnengeharkt en hoe je die 8% gaat inzetten. Er zijn 100 verschillende diensten. Alles kan impact hebben, niets is gratis en wie doet wat.

Maak kennis met de Online Marketing Mix

We hebben hiervoor de online marketing mix bedacht. We bedenken campagnes, verbeteren de website, doen aan zoekmachine optimalisatie, verbeteren de webteksten, maken waar nodig foto’s, video’s, beheren de social-media kanalen om bezoekers te genereren. Elk bedrijf stapt op een ander niveau in. We passen de beste mix toe op het budget dat aanwezig is. Wil je rustig aan online gaan groeien dan kun je al instappen vanaf 90 euro per week. We verbeteren elke week de website, beheren social media, werken we samen aan een strategie om uiteindelijk steeds meer contactaanvragen te krijgen, bestellingen of bezoekers in de winkel of showroom.

De Black Friday Deal

 Deze actie is verlopen. Wil je weten wat de uitslag was van alle Black Friday Campagnes die we in 2019 hebben uitgevoerd? We hebben een verslag gemaakt met onze bevindingen. 

 

Sluit Menu