De website is de komende dagen in onderhoud. Mail met info@kix360.nl of bel 0599-253032

Online Marketing Diensten

  • Een hogere conversie?
  • Meer potentiële klanten (leadgeneratie)?
  • Meer websitebezoekers?
  • Een grotere naamsbekendheid?
  • Een nieuwe product of dienst lanceren?
  • Een beter webdesign dat wél scoort?

..dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Zoveel online marketing diensten? We kunnen het gewoon ook “meer online omzet” noemen. Voor elke website, doelgroep en bedrijf zetten we andere middelen en of gebruiken andere kennis. Kom je er niet uit neem dan gewoon vrijblijvend contact met ons op. We houden van scoren. Het resultaat staat altijd voorop. Wij zijn niet voor niets dol op nieuwe bezoekers van de juiste doelgroep die ineens wel actie ondernemen op jouw site.

Escape Room Portfolio

Is jouw website mooi of levert het omzet op?

De juiste bezoekers aantrekken en een slim ingerichte website zijn de basisingrediënten voor een succesvolle online strategie. Jouw site kan nog zo mooi ogen, als het geen omzet oplevert dan heb je er niets aan. Soms is de site totaal niet vindbaar of de informatie op de site is gewoon niet duidelijk, niet overtuigend of niet relevant. We werken aan websites van klanten waarvan je op het eerste oog zou zeggen “mwoa…”, maar toch scoren ze! Uiteraard wil het oog ook wat. Ook is het advies voor deze klant om op termijn het ontwerp aan te passen op wat ze willen uitstralen. Vraag je altijd af of een nieuwe site gelijk de beste investering is. Soms kun je beter een jaar lang jouw basis goed opbouwen en daarna verder uitbouwen.

We gaan verder dan waar de meeste webdesigners ophouden. Wil je scoren dan moet alles kloppen. De bezoekers op de site moeten hun doel kunnen behalen, het ontwerp moet prikkelend zijn (website redesign) . De ‘Call-to-Action’ op de juiste plaats en de online marketing campagnes op de juist manier zijn ingericht.

Een voorbeeld van een website verbeteren waarbij de bezoekers worden geprikkeld en opgesplitst in een aparte doelgroep. Ze worden verwezen naar ieder een andere landingspagina met specifieke informatie. Het lijkt op veel andere autosites, maar het looppad en ‘triggers’ zijn anders. Het hoe en waarom is iets wat we je graag persoonlijk uitleggen.

Onze doelgroep

De meeste klanten die we bedienen kun je scharen in het MKB segment. Online marketing is een breed begrip. Wat we letterlijk doen is websites verbeteren en online marketing campagnes optimaliseren voor MKB bedrijven in de regio Emmen, Stadskanaal, Assen en Groningen. Uiteraard hebben we een aantal hele leuke klanten buiten deze regio.

Wakker schudden

We werken dan veelal op afstand want ons motto is veel en snel schakelen. Elke opdracht begint in ieder geval met een verfrissend intake. We schudden de boel even wakker, kijken naar de doelgroep van de klant en wie er op dat moment naar de site toegetrokken worden. Je neemt contact op met ons, we doen een intake en gaan we op basis van de behoefte en het budget voor je aan de slag.

Voor drukwerk, belettering ben je niet bij ons aan het juiste adres. Dit is echt werk voor een (full-service) reclamebureau en daar zijn er in de regio Stadskanaal, Emmen, Assen een aantal goede partijen voor te vinden.  Daar werken we ook prettig mee samen.

Wij gaan de diepte in als je online meer omzet wilt.Voor een goed redesign van jouw website wél. Voor een compleet nieuwe site zetten we onszelf op de juiste plaats en daar haken de juiste experts ook weer bij aan.

Online marketing pakketten

Uiteraard kun je bij ons terecht voor een nieuwe website (met name WordPress / WooCommerce is ons ding). De meeste bedrijven kiezen voor een mix van diensten. Wekelijks werken we jouw site bij, optimaliseren pagina’s voor een betere vindbaarheid in Google. Verbeteren we de structuur en effectiviteit van de pagina’s voor jouw bezoekers.

Social Media & nieuwsbrief marketing

We richten jouw social media kanalen in zoals Facebook, Instagram en Pinterest, versturen nieuwsbrieven of leadgeneratie via Mailchimp, Hubspot etcetera. Zo maken we ook van content marketing een belangrijk onderdeel van de dienst. Samen komen we altijd tot de beste mix voor ieder budget. 

Kostenindicatie

Ter indicatie: Heb je al een website, je scoort nog niet heel goed en hebt gewoon even iemand nodig die in ieder geval stap-voor-stap elke week aan de knoppen draait en waar nodig verbeterd dan kan dat al  vanaf €45,- per week en als je echt los wilt gaan €150,- per week  met de Online Marketing Mix. Een no-brainer toch

Even de diepte in..

Als je echt op zoek bent naar een stukje expertise dan ben je wel op het juiste adres. Met name re-designs, online strategie en conversie optimalisatie daar lopen we warm voor. Eigenlijk is dat de basis van ons werk. Vanuit hier hebben we gemerkt dat we online marketing en scoren behapbaar en dus betaalbaar voor het MKB kunnen maken door het in pakketten aan te bieden.  De diepte in, dus echt ergens in vastbijten doen we veelal white-label voor marketing- en communicatiebedrijven en intern bij bedrijven die intern een development afdeling hebben.

Sluit Menu