Betaald adverteren in Google, Bing of Youtube

Met zoekmachine adverteren (SEA) kun je heel gericht jouw doelgroep bereiken en dan met name via Google, Bing en Displaynetwerken.

Voor het adverteren geef je ons een budget per maand om te adverteren en wij beheren en optimaliseren dan alle campagnes. Dit soort campagnes zijn lokaal en landelijk uit te voeren.

Voorbeeld zoekmachines adverteren. Waarom scoort de ene beter dan de andere?

We adviseren om altijd eerst de site te optimaliseren en dan de juiste mix te vinden tussen Conversie Optimalisatie, Zoekmachine Optimalisatie (gratis zoekresultaten) en Zoekmachine Adverteren (betaalde zoekresultaten).

Adverteren op Youtube

Pitfest is het leukste festival in Nederland op het gebied van metal, punk en hardcore.  Ze zijn vooruitstrevend en weten als geen ander op een goede manier de juiste zieltjes te winnen. We hebben meegedacht in het verkrijgen van meer verkeer en bekendheid bij fans van artiesten die op het festival spelen. Hiervoor is een video-advertentie gemaakt met aankondiging en verwijzing naar de artiesten. De video genereerde duizenden views bij het juiste publiek en doorklikken naar de ticketpagina.

Adverteren op Youtube

 

Sluit Menu