Personeel aannemen of zelf doen is meestal duurder

Het is soms lastig om jouw website, Facebook, Instagram, Pinterest en andere platforms altijd maar up-to-date te houden. In veel gevallen worden deze werkzaamheden intern “erbij” gedaan, maar haal je niet meer uit je personeel als zij zich met hun eigen werk (en expertise) bezig kunnen houden.

Het rekensommetje is snel gemaakt. Inwerken, bijscholen, software aankopen etc. Ook dit loopt aardig in de kosten.

Jij bent de architect van jouw bedrijf. Dat houden we zo. Je wordt ondersteund maar niet belast. Jij blijft bij het proces betrokken, maar je steekt je tijd in belangrijkere zaken. De machine blijft draaien als jij er niet bent.” 

Website & social media beheer klinkt heel simpel. We schrijven en plaatsen webteksten en voegen er wat mooie foto’s bij. Het gaat veel verder. We kijken vooral naar de mogelijkheid om beter gevonden te worden in de zoekmachines. Ook zorgen we dat jouw bezoekers langer op de site blijven en actie ondernemen.

We werken zelf het liefst met Magento en WordPress, maar zijn ook bekend met Prestashop, ABC, Website Baker, Drupal, Joomla etc.

Uitbesteden om te besparen 

Presteert jouw website niet zoals je zou willen? Is het ingewikkeld om zelf een aanpassing op jouw website te doen of rijzen de kosten de pan uit door aanpassingen die de webbouwer doet? De dienst die je zoekt is website en & social media beheer:

  • Acties en campagnes bedenken
  • Sjablonen ontwerpen op basis van jouw huisstijl
  • Teksten en foto’s op de site aanpassen, gelijk geschikt voor zoekmachines
  • Berichten plaatsen op social media

Wat is het verschil met alle diensten die her en der worden aangeboden voor het onderhouden van mijn Facebook pagina? Het antwoord is simpel: Kennis! Het is niet zomaar even een foto uploaden met een tekstje. Alles heeft een doel, niet alleen maar zichtbaar zijn. We werken vanuit campagnes. Een uitgedacht idee. Deze uitingen hebben met elkaar te maken en moeten renderen. Het doel bepaalt wat we plaatsen, waar en wanneer.

We kunnen je al verder helpen voor € 45 per week. Dit doen we in de “Online Marketing Mix”. Een no-brainer toch? 

Sluit Menu