Het beste van alles in de online marketing mix

Wil je nu echt online gaan scoren dan heeft niet alleen jouw Facebook pagina en Google Ads aandacht nodig, nee vooral jouw website of webwinkel. Uit eigen onderzoek blijkt (“..wij van WC Eend..”) dat meer dan 85% van de bedrijven waar we de eerste gesprekken mee voeren heel veel hebben geprobeerd. De bouwer stuurt af en toe een nieuwsbrief met tips maar helpt ze niet verder. De website is gelanceerd en er eigenlijk nooit meer iets aan gedaan. Hier en daar een foto en wat teksten en dat is het.

Hoe kom ik hoger in Google en krijg ik veel bezoekers?

Op de eerste posities kom je niet zomaar, tenzij je graag heel veel geld weggooit met steeds maar een Facebook bericht te promoten of een geld verslindende campagne in Google Ads.

Online marketing is een breed begrip en breed inzetbaar. Kijk naar onze online marketing diensten en dan hebben we het nog niet eens over het bouwen van een website en alles wat daarbij hoort of offline-reclame zoals huisstijlen, drukwerk etc.

Wij werken wekelijks aan jouw site, vindbaarheid en social media met 4 type pakketten

Omdat niet iedere onderneming gelijk is hebben we drie type diensten ontwikkeld. Een basis pakket waarin we zorgen dat je (weer) gezien wordt. Mensen gaan over je praten, je kan nieuwe diensten of producten promoten en we gaan je spelenderwijs laten zien hoe je meer geld kan verdienen door online slimmer jezelf op de kaart kan zetten.

Bij de middelste pakketten draaien we wekelijks aan de juiste knoppen. We verbeteren teksten, de structuur van jouw website. We kijken hoe je nu landelijk gevonden wordt en lokaal je marketing voor elkaar hebt. We bouwen bruggen met jouw klanten. Genereren reviews, reacties en als jouw product of dienst niet heel erg ‘likable’ is dan zorgen we dat de uitingen op social media of pagina’s op de site informatief zijn. Bij het “Pro” pakket kun je ons echt zien als een verlengstuk van jouw verkoopkanaal. 

Als je echt serieus aan de slag wilt

Uiteraard kunnen we nog veel verder gaan en alles op maat maken voor jouw organisatie en marketing doelstellingen. Wil je alles aanpakken zoals de site, social media, bedenken van online campagnes zoals we doen met Black Friday, optimaliseren voor zoekmachines en af en toe een design sprint om te kijken wat er meer mogelijk is met jouw business?

Heb je bepaalde wensen of budget waar je mee aan de slag wilt dan maken we samen een omschrijving van de werkzaamheden met daaraan een passend tarief. Voor zulke bedragen kun je niemand opleiden of aannemen.

Onze diensten zijn maandelijks opzegbaar, up-te-graden en down-te-graden. Voelt het niet goed dan stop je.  Je schakelt ons in om te scoren. Als je een werknemer al deze expertise uit laat voeren dan ben je veel meer kwijt, maar je hebt op korte afstand wel een sidekick ondernemer aan het werk. Iemand die ontzettend veel werk uit handen neemt en als doel heeft: Scoren! Een no-brainer toch?

Hoe zit het dan met mijn huidige bouwer? Daar werken we gewoon mee samen. In dit proces hoeven zij eigenlijk (bijna) niets te doen of we werken samen. Dus geen dubbele kosten of geouwehoer wie wat moet doen. Oh en je komt niet uit de regio Emmen, Stadskanaal of Assen? Geen paniek. We hebben klanten in zowel provincie Groningen, Friesland en Drenthe en de rest van het land en die scoren net zo veel!

Sluit Menu