Online marketeers opgelet

In 2020 zoeken wij weer MBO stagiairs (online) marketing en communicatie en e-commerce. Doe je deze studie en ben je woonachtig in de regio Emmen, Stadskanaal, Musselkanaal, Nieuw-Weerdinge, Vlagtwedde of Ter Apel blijf dan even hangen.

Elon Musk eat your heart out

Ter Apel? Ja joh. Het Silicon Valley van het Noorden. Hier gebeurt het. Grote e-commerce bedrijven, multinationals en tech-bedrijven stelen hier de show.

Dus.. Maar we hebben wel een auto in de hal staan! Dat dan weer wel!

Zoals je zelf met je studie marketing en communicatie geleerd hebt is locatie helemaal geen issue als je het op de juiste manier verpakt. De meeste zaken worden tegenwoordig online afgehandeld. De bedrijven die echt iets voor de klant kunnen betekenen zijn niet altijd in de stad gevestigd. Sterker nog, wij hebben de omgekeerde weg bewandeld. Val je op en heb je een toegevoegde waarde dan kun je vanaf elke locatie werken.

Kleine ultra-specialist

Overdrijven is ook een vak. We zijn een soort van een kleine “ultra-specialist” in deze hoek van het land. Een regio waar veel stabiele bedrijven zitten. Mooie bedrijven die soms wel een beetje vastgeroest zijn als het gaat om oude verkoop- en marketingstrategieën. Strategieën die nog altijd wel het beste gebleken zijn en dat is de mond-tot-mond reclame.  Met hard werken en eerlijke handel hebben ze een prachtig bedrijf neergezet . Alle ontwikkelingen in de markt dwingt ze steeds meer om buiten de regio te denken. Uiteraard komt online marketing dan om de hoek kijken. Nu lijkt het misschien dat we veel old-school bedrijven als klant hebben. Nee helemaal niet, integendeel. Dat ga je tijdens je stage wel merken.

Verwacht niet dat wij de hele dag Google Ads campagnes opzetten en de creditcard van onze klant leegzuigen. Online marketing is zoveel meer. Elk bedrijf heeft zijn eigen type doelgroepen, meerdere zelfs en die willen we bereiken. Die bezoekers moeten wij omzetten in klanten. Dat gaat met zoekmachine optimalisatie, nieuwsbrieven, social media campagnes of hands-on websites verbeteren. Heel erg divers en je steekt er ongetwijfeld veel van op. Je leert in ieder geval bezoekers te boeien, te overtuigen en te binden.

Mocht je al zover zijn en je weet ook wat conversie optimalisatie echt betekent, dan leren wij jou wat dit in euro’s betekent voor onze klanten.

We werken voor bedrijven in de auto-branche, interieur, keukens, games, verzekeringen-, uitzend- en financiële wereld. Vrij breed dus.

Obscuur

Je werkt op een warm kantoor met meerdere bedrijven in het pand, hét bedrijfsverzamelgebouw in Ter Apel. We hebben een bushalte voor de deur, koffieapparaat, koelkast en prima werkplek. Jouw klanten bevinden zich om de hoek of zijn ergens bereikbaar vanaf je computer. Je begeleider is een nuchtere ondernemende gast met een enorme lading ervaring, bijzondere hobby’s en niet vies van obscure muziek.

Met de juiste instelling kun je jouw stage bij ons met een dikke voldoende afronden en in de volle breedte met leuke campagnes aan de slag. Hier komt ook een stukje ontwerp, fotobewerking en verslaglegging bij kijken.

Dit soort kopjes werken ook

We bieden een stageplek met een verdienste middels een bonusstructuur waarbij het slagen met een dikke voldoende de eerste prioriteit is.

Is je interesse is gewekt? Stuur ons eens een e-mail met je naam, opleiding met een kort verhaaltje wat je aanspreekt en wat je later wilt worden als je groot bent ;-).

Gebruik dit e-mailadres maar: info@kix360.nl

SBB-erkend-leerbedrijf

 

Sluit Menu