MBO en HBO stagiairs opgelet

Wij zoeken altijd MBO en HBO stagiairs op het vlak van software ontwikkeling, (online) marketing en communicatie, ontwerp en e-commerce. Doe je deze studie en ben je woonachtig in de regio Emmen, Stadskanaal, Musselkanaal, Nieuw-Weerdinge, Vlagtwedde of Ter Apel blijf dan even hangen.

Elon Musk eat your heart out

Ter Apel? Ja joh. Het Silicon Valley van het Noorden. Hier gebeurt het. Grote e-commerce bedrijven, multinationals en tech-bedrijven stelen hier de show. Ja, ja.. Dus.. Maar we hebben wel een auto in de hal staan! Dat dan weer wel en een hele prettige werk/leeromgeving.

Je hoeft niet naar de grote steden voor een leuke stage. De meeste zaken worden tegenwoordig online afgehandeld en wij komen ook amper bij onze klanten over de vloer. Val je op en heb je een toegevoegde waarde dan kun je vanaf elke locatie werken. Ter Apel heeft prima busverbindingen en de bus stopt voor het pand.

Kleine ultra-specialist

Overdrijven is ook een vak. We zijn een soort van een kleine “ultra-specialist” in Oost-Groningen, bijna Drenthe. Een regio waar echt wel leuke bedrijven zitten. Mooie bedrijven die soms wel een beetje vastgeroest zijn als het gaat om oude verkoop- en marketingstrategieën of het verbeteren van websites. We zien ook vaker bedrijven uit het westen zich vestigen omdat hier nog ruimte is om te groeien.

Wij zijn een kleine club met een schil van slimme specialisten om ons heen waar we graag mee samenwerken. Een deel van ons bedrijf werkt dus “remote” en dat werkt prima.

Kix 360 is vooral heel sterk in strategisch advies als het gaat om online beter worden of om ‘schermen’ beter vorm te geven zodat ze vaker en beter gebruikt worden en geld gaan opleveren of besparen. Wij zorgen dat onze klanten slimmer gaan werken of websites en marketing kunnen verbeteren met onze inzichten. Wij zijn een stok achter de deur zodat iedereen ook echt wekelijks een stap beter wordt. Binnen de adviezen bieden wij een eigen netwerk van ontwerpers, programmeurs en developers.

De adviseur die het meest betrokken is bij de groei van onze klanten is namelijk ook UX-designer en is zo de ideale visuele vertaler naar de programmeurs, ontwerpers en marketeers. Wij onderzoeken verkoopkanalen, ontwerpen, testen én ontwikkelen digitale producten en diensten. Altijd op basis van wat de bezoeker of gebruiker wenst of verwacht.

We werken voor bedrijven in de auto-branche, interieur, keukens, games, verzekeringen-, bouw-, uitzend- en financiële wereld. Vrij breed dus.

Type stageplaatsen

Op ons kantoor hebben we de volgende stagemogelijkheden:

1. Programmeren / databaseontwikkeling / development / software ontwikkeling

We automatiseren het werk dat nu veel via PDF’s en formulieren gaat. We bouwen het hele jaar door aan een prachtig systeem voor een aantal grote klanten. We maken gebruiksvriendelijke pagina’s waar informatie wordt ingevoerd, opgevraagd en opgeslagen. We matchen informatie uit de verschillende databases en maken het systeem steeds slimmer. We werken ook veel met Filemaker Pro waar je vooral veel kan leren over databasekoppelingen en output van documenten die onze klanten invullen.

We verbeteren ook een aantal websites en webwinkels die met name in PHP (WordPress) zijn geschreven.

We bouwen een systeem waarbij we klanten ondersteunen bij het bijhouden van de socials. We zijn niet zo’n fan van die standaard apps zoals Canva omdat het teveel mogelijk maakt. Wij bouwen iets wat voor onze klanten veel meer kan betekenen. Je kan ook aan dit systeem werken.

2. Ontwerp / DTP / Media

Wekelijks leveren we een aantal leuke visuals zoals banners en advertenties voor diverse marketingcampagnes en social media. Kun je WordPress websites bouwen of hebt hier al eens aan geroken dan kun je eventueel samen met een programmeur ook hier aan meewerken.

3. E-commerce / webdesign

Wij runnen zelf geen webwinkels. Wij bouwen en verbeteren Klanten met een webwinkel kun je helpen met het verbeteren van productpagina’s, betere teksten bedenken die geschikter zijn voor de bezoeker en voor Google (SEO). Daarbij kun je ook leren ontwerpen, webteksten schrijven en nieuwe ontwikkelingen in de markt onderzoeken voor ons of voor de klanten. We vullen deze stages altijd lekker breed in zodat je leert at

Wat doen we niet of weinig

Verwacht niet dat wij de hele dag Google Ads campagnes opzetten of beheren. We doen het wel maar hiervoor kunnen we geen goede stageinvulling geven.

Obscuur

Je werkt op een warm kantoor met meerdere bedrijven in het pand, hét bedrijfsverzamelgebouw in Ter Apel. We hebben een bushalte voor de deur, koffieapparaat, koelkast en prima werkplek. Jouw klanten bevinden zich om de hoek of zijn ergens bereikbaar vanaf je computer. Heel veel klantcontact heb je niet en het meeste gaat online. Je begeleider is een nuchtere ondernemende gast met een enorme lading ervaring, bijzondere hobby’s en niet vies van obscure muziek.

Met de juiste instelling kun je jouw stage bij ons met een dikke voldoende afronden en in de volle breedte met leuke opdrachten aan de slag.

Dit soort kopjes werken ook

We bieden een stageplek waar je veel kan leren en waar je goed begeleidt wordt. Een stageplek is een plek om te leren en niet bedoeld als bijbaan. Klop niet bij ons aan als je een vergoeding wilt. Klopt bij ons aan als je wilt werken aan leuke projecten en iets wilt leren. Wij steken tijd in jouw stage en jij bepaalt het tempo. Als je heel zelfstandig bent en jouw toegevoegde waarde aantoont hebben we een wél een verdienste middels een bonusstructuur waarbij het slagen met een dikke voldoende nog altijd de eerste prioriteit is.

Is je interesse is gewekt? Stuur ons eens een e-mail met je naam, opleiding met een kort verhaaltje wat je aanspreekt en wat je later wilt worden als je groot bent ;-).

Gebruik dit e-mailadres maar: info@kix360.nl

SBB-erkend-leerbedrijf

 

Sluit Menu