kix 360 ter apel

KIX360

Meer waardevolle offertes
in de mailbox

Dit is niet weer zo’n website waar je offertes kan vergelijken, dit is veel interessanter en transparanter! Het is ook geen software. Het is een dienst verzorgd door betrokken medewerkers van KIX 360.

“Met slimme strategiën en online marketing behalen ze verbazingwekkende resultaten”

4.5/5

Een volle orderportefuille

Waarom klanten dit programma kiezen

We schieten gericht, niet met losse floddders

We gaan ook écht met jou aan de slag

Een lead koop je in via offertevergelijkers voor circa 15 euro per stuk. Dat zijn meestal bezoekers die niet heel gericht en serieus een aanvraag doen. De aanvraag via een offertewebsite gaat ook nog weer naar andere partijen. 

Meer waar voor je geld

Je wilt jouw verhaal duidelijk overbrengen naar de klant, toch? Jij bent het ‘merk’, dé partij waar ze moeten aankloppen voor jouw dienst of product? Waarom werf je dan via externe websites?

Daarom adviseren wij al onze klanten om rechtstreeks klanten te werven via jouw eigen website. Is die nog niet zo goed dan pakken we jouw website ook gelijk aan zonder dat je diep in de buidel tast.  Dát is het KIX 360 offerteprogramma.

Kantoorpand Ter Apel Kix 360

"Een service als deze is best uniek. Meestal schakel je een bureau in die Google Ads campagnes opzet of je meldt je aan bij een offertedienst. Dit is eigenlijk een externe medewerker die zowel de advertenties bedenkt en maakt, beheert en de helft doet voor ons verkoopteam. Iemand die meedenkt".

Ervaringen van klanten

Onderstaande verhalen zijn van echte referenties. Wij hebben beloofd geen namen te noemen uit oog van privacy en concurrentie.

“Wij zijn een bedrijf in airconditioners in een specifieke markt en werkzaam het midden van het land. Wij vinden het belangrijk dat onze monteurs altijd volgepland staan en dat onze verkoopbinnendienst elke dag offertes kan inkoppen. Onze scores zijn vele malen hoger dan 5 offertes per dag.”

Een klant van KIX 360 in het midden van het land
Waterontkalker offerte

“Wij plaatsen en onderhouden waterontkalkers. KIX 360 helpt ons aan volle agenda’s en een goede orderportefuille. Ze zorgen voor meer offertes zonder dat deze ook nog naar andere aanbieders gaan. Dat viel ons tegen bij offerteverzamelwebsites. Het team van KIX360 zorgt bij ons ook voor het onderhoud van onze website, offerteformulieren, advertenties en social media. Ze zorgen dat we bij het juiste publiek onder de aandacht komen.  

Een klant van KIX 360 werkzaam in heel Nederland
offerte kunststof kozijnen

“Wij verkopen en plaatsen kozijnen. De markt is druk en vol competitie. Wij krijgen via onze eigen website te weinig offertes en via reclame lukte het ons ook niet om de juiste aanvragen te krijgen. KIX 360 zorgt al zeker twee jaar voor een volle agenda voor onze medewerker die offertes maakt en kozijnen bij de klant inmeet.”

Bedrijf in het noorden van het land

“Wij verkopen producten in de zakelijke markt en dan met name aan ZZP’ers. Wij zijn gebaat bij de aanvoer van de juiste aanvragen. Hier hebben wij in samenspraak met KIX 360 meerdere campagnes voor opgezet. Zij onderhouden een deel van onze website en we bedenken samen acties om klanten een interessant voorstel te doen. KIX 360 is voor ons een serieuze online marketing partner”.

Landelijke speler in het noorden van het land

Wat krijg je

Wij zijn een soort van klein verkoopteam met heel veel verstand van websites en online marketing. Dit is wat je kunt verwachten:

Rekenvoorbeeld

Advertentiebudget

VOORBEELD 1 & 2

We adviseren om minimaal 10 euro per dag vrij te maken. De meeste klanten (MKB klanten) gaan voor 15 tot 30 euro per dag. Bij de meeste campagnes scoren we minimaal 3-6 goede offertes per dag.

Kosten beheer

Je investeert 80 euro per week aan beheer door KIX 360. Daar krijg je heel veel voor: Aandacht, professionele bannering, steengoede offerteformulieren en zorgen dat je online goed zichtbaar bent. 

Als je meer wilt

VOORBEELD 3

Uiteraard kunnen we nog een stap verder gaan. We nemen dan de website ook over of bouwen en beheren deze. Het liefst doen we dat omdat het resultaat dan ook vaak drastisch omhoog schiet. Waarom? Omdat we dan de gehele klantreis kunnen beïnvloeden. De advertentiekosten gaan vaak juist naar beneden omdat de pagina waar de bezoeker op komt beter is.

Kanttekening: Het resultaat is uiteraard wel afhankelijk van hoe goed jouw product of dienst is. Zit men er op te wachten, is de prijs goed, is het duidelijk omschreven etc. Val je in de categorieën zoals hieronder beschreven dan zit je vaak al goed.

Voorbeeld 1

Advertentiebudget
100 euro per week
Vaste kosten beheer
80 euro per week
Resultaat
Een goede start

Voorbeeld 2

Advertentiebudget
200 euro per week
Vaste kosten beheer
80 euro per week
Resultaat
Hoger resultaat

Voorbeeld 3

Advertentiebudget
200 euro per week
Vaste kosten beheer
160 euro per week
Resultaat
Je bouwt een salesmachine

Voor wie interessant?

Wij zijn een soort van klein verkoopteam met heel veel verstand van websites en online marketing. Wat je kunt verwachten:

Wat moet ik doen?

Het is heel gemakkelijk om KIX 360 in te schakelen om leads te werven.

Let's give it a try!

Informatie is gratis en vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. We stellen het op prijs als je wel nadenkt over een dagbudget om mee te adverteren.

Aanmelden