Marketing voor autobedrijven

We werken voor grote autosites en de regionale autobedrijven. We streven naar een snellere omzetsnelheid, meer tevreden klanten en naamsbekendheid.

Start met een gratis sessie.

Soms is het lastig te bepalen wat je moet doen en voor wie je moet kiezen en waarom. Dat begrijpen we helemaal.

Ontvang daarom jouw gratis website-strategiesessie.

Heeft jouw bedrijf of organisatie wekelijks meer dan 80 euro marketingbudget dan gaan we graag aan de slag om te zorgen dat je sneller een auto verkoopt, klanten beter geïnformeerd zijn en dat je voorop loopt in jouw regio. We bedenken diverse strategieën om jouw (online) verkopen of contactmomenten sterk te verhogen voor het budget wat jij kunt besteden.

(Een sessie is vrijblijvend en kost elders al snel €150,- tot €350,- en wordt dan doorgerekend in de opstartkosten.)

De verkopende partijen in de autowereld zijn nog erg traditioneel. Er is weinig aandacht voor het opbouwen van een herkenbare eigen stijl en moderne aanpak. De meeste autobedrijven kopen advertenties in bij kranten die nauwelijks gelezen worden. Ze plaatsen een foto online van een auto met een link naar de website. Middels foto’s en standaard informatie op Autowereld, Gaspedaal, Autokan of andere autosite en verkopen een auto op de zaak na een testrit.

Auto presentatie fout
Presenteer je een auto zo?
Auto social media advertentie
Of zou dezelfde bezoeker hier op klikken?

Auto al verkocht voor een testrit

Hoe dan ook verkoop je auto’s via deze traditionele weg. We twijfelen niet aan jouw verkoopcapaciteiten. Toch is de concurrentie moordend en dat weet iedereen. De meeste autobedrijven vernieuwen niet en blijven trouw aan de oude formule.

De autowereld is enorm aan het veranderen. Een Tesla wordt gewoon online verkocht en zo zijn er steeds meer bedrijven die andere manieren bedenken om een auto aan de man te brengen. Sommige bedrijven waar je het niet van verwacht doen dat heel erg goed. Je wilt het liefste de auto al verkopen voordat ze een testrit maken. Wij ook en we weten hoe we dat sneller voor elkaar kunnen krijgen. We zijn goed in design en marketing. We maken ons het liefst hard voor het verkrijgen van betere bezoekers in de showroom en snellere en betere verkoop van jullie auto’s. 

Voor wie wij werken

Wij werken voor diverse autobedrijven en grotere autowebsites. Ook al zouden we voor jouw concurrent werken dan kunnen we je zeker helpen. Het is belangrijk dat we uitgaan van jouw kracht en identiteit.

We zorgen dat mensen jouw bedrijf sneller gaan herkennen en vertrouwen. We maken alles professioneler en helpen je organisatie moderner en laagdrempeliger te presenteren. Dit doen we via De bekende autosites zoals Autowereld, Gaspedaal, Autokan of waar jouw auto’s gepresenteerd staan. Daarnaast ondersteunen we met de activiteiten op Facebook, Instagram, Google Business, jouw eigen website en zelfs Whatsapp.

We hebben legio voorbeelden van klanten die aanzienlijk meer of sneller een auto verkopen. De meeste bedrijven geven een budget uit van 80 tot 150 euro per week. Een bedrag dat snel terugverdiend is.

Sluit Menu