Strategie - Design & marketing

Een KIX 360 medewerker die jou wekelijks helpt om online te groeien.

We denken samen een strategie uit. We gaan jouw bedrijf positioneren als een merk. De werkzaamheden van reclame, (online) marketing, social media en website of webwinkel nemen we uit handen. Al onze diensten en tarieven zijn helemaal aangepast op kleine en middelgrote bedrijven met een sterke drang naar verhogen van de omzet.

Meer potentiële klanten

Wil je meer offertes maken,  meer bezoekers in jouw winkel of showroom of online verkopen? Dat is wat wij voor jou kunnen realiseren. Dat noemen wij leadgeneratie. Je geeft ons toegang tot jouw website en social media en zoeken oud en nieuw publiek om voor jou te gaan.

We ondernemen gewoon met je mee

Het klinkt misschien raar, “mee-ondernemen”. Eigenlijk is dat wel de ervaring die onze klanten met ons hebben. Meestal verwacht je dat we aan een paar knoppen draaien, een paar berichten plaatsen en wat werk overnemen waar je anders niet aan toe komt.

In werkelijkheid denken we vooral mee in hoe je meer omzet kan behalen, meer klanten in de winkel kan krijgen, een betere doelgroep kan bereiken of ambassadeurs van je klanten kan maken.

We bouwen mee aan een merk en jouw stroom aan klanten. Als de huisstijl of de communicatie, offerte opvolging of promotie naar de doelgroep beter kan dan hebben we daar kennis van en de juiste mensen voor.

Zo bedenken we manieren om een dip in bepaalde periode op te vangen met leuke campagnes en als het te druk is dan verzinnen we manieren om het jou gemakkelijker te maken en dat voor tarieven waar je niemand voor aan kan nemen. Dat kan al vanaf €25,- per week.

Markten

We zijn met name actief in de commerciële sectoren. KIX 360 is een ondernemende club dat zich vooral inzet voor meer omzet, betere winstmarges en snel schakelen. Wij worden voornamelijk actief ingezet bij productiebedrijven, zakelijke dienstverlening, game-industrie, interieur & wonen, automotive branche, handel en webwinkels.

Stilstand is achteruitgang.

Websites verbeteren

Wil je meer offertes? Meer bezoekers op de site die uiteindelijk gaan bestellen of jouw bedrijf bezoeken? Wij bouwen en verbeteren jouw website zodat deze gaat scoren. Een betere vindbaarheid, content zoals foto’s, video en klantwervende acties vanuit social media en andere campagnes.

Website beheer en redesign

Samen ondernemen.

Webshops verbeteren

We bedenken nieuwe concepten en bereiken nieuw winkelend publiek online. Ook voor een snelle lancering bieden we zeer interessante oplossingen. Ook voor de bouw van internationale webshops klop je gewoon bij KIX360 aan.

Webshop bouw en verbeteren

Klaar om de online marketing activiteiten over te dragen?

Anders denken

Strategie

Dan is er nog een strategie die we graag hanteren, de “blauwe oceaan”. Het is geen gemakkelijke, maar zorgt ervoor dat je heel anders naar jouw bedrijf, dienst of product gaat kijken. Ook al denk je maar voor de helft naar de “blauwe oceaan” strategie dan gaat er een wereld voor je open.

Red Ocean

 • Concurreren op bestaande markten
 • Versla de concurrentie
 • Focus op bestaande doelgroepen
 • Uitbuiten van bestaande behoefte
 • Maakwaarde vs. kostenkeuze
 • Alle middelen inzetten op óf anders zijn (differentiatie) óf lage kosten.

Blue Ocean

 • Nieuwe markten creëren
 • Concurrentie irrelevant maken
 • Focus op potentiële nieuwe doelgroepen 
 • Nieuwe behoefte creëren
 • Verder kijken dan alleen naar cijfers. Bijzondere waarde geven, toegankelijk qua prijs en goede verhouding prijs en kwaliteit
 • Richten op mensen die ook kunnen veranderen en beslissen

Al vanaf €25,- per week en een gratis strategiesessie om online te gaan scoren!

Sluit Menu